دستور توقف مصوبه هیأت وزیران مبنی بر جریمه اپراتورها توسط دیوان عدالت اداری

رئیس دیوان عدالت اداری گفت: با توجه به کدام نظر کارشناسی مقرر شده است یک قاضی بعد از سی سال تلاش در حوزه قضاوت، برای دریافت پروانه وکالت باید آزمون داده و کارآموزی انجام دهد؟

به گزارش مشرق، حجت الاسلام و المسلمین حکمتعلی مظفری، رئیس دیوان عدالت اداری، در نطق پیش از دستور جلسه هیات عمومی، ضمن گرامیداشت هفته وحدت و تبریک به مناسبت میلاد پیامبر گرامی اسلام (ص) و امام جعفر صادق (ع)، گفت: وحدت و همبستگی مسلمانان رمز پیروزی در برابر دشمنان است از این رو مسلمانان باید با اتحاد و انسجام تلاش کنند توطئه‌های دشمنان را خنثی کنند.

رئیس دیوان عدالت اداری به مصوبه اخیر مجلس شورای اسلامی در خصوص منع کردن کانون‌های وکلای دادگستری برای دادن مجوز وکالت به قضات اشاره کرد و گفت: انتظاری که از مجلس شورای اسلامی به عنوان یک نهاد قانون گذار داریم این است که در تصمیمات خود کارشناسی مبتنی بر آسیب شناسی و انجام کار اقناعی را سرلوحه کار خود قرار دهد.

حجت الاسلام و المسلمین مظفری محور همه تصمیمات را قانون دانست و افزود: اگر رتبه بندی در خصوص قانون مداری صورت گیرد قوه قضائیه و مخصوصا قضات دستگاه قضا، در بالاترین رتبه قانون مداری قرار می‌گیرند چرا که خود را مدافع قانون می دانند و قلمی که می زنند براساس قانون است و به حرمت قانون و قانون مداری و جایگاه واضعان قانون، برای تصمیمات و جایگاه مجلس شورای اسلامی احترام قائل هستیم.

وی افزود: بخشی از قضات بازنشسته که پروانه وکالت دارند، کار نمی کنند و تعداد بسیار محدودی از قضات بعد از بازنشستگی کار وکالت انجام می دهند و مشخص نیست کجای کار مشکل داشته است که با پیشنهاد یکی از نمایندگان موضوع بررسی و بدون اینکه نظر کارشناسی ضمیمه آن باشد مصوب می شود.

رئیس دیوان عدالت اداری اعطای پروانه وکالت به قضات را براساس قانون دانست و افزود: متاسفانه رسانه ها مصوبه اخیر مجلس را رفع تبعیض و رانت تلقی کرده اند که این ادعا با توجه به قانونی بودن اعطای پروانه مطابقت ندارد و این ادبیات در شان دستگاه قضایی و قضات نمی باشد.

حجت الاسلام و المسلمین مظفری با اشاره به اینکه باید تمام ابعاد این قضیه بررسی شود و سهم قضات در وکالت مشخص شود، گفت: با توجه به کدام نظر کارشناسی مقرر شده است که یک قاضی بعد از سی سال تلاش در حوزه قضاوت برای دریافت پروانه وکالت، باید آزمون داده و کارآموزی انجام دهد و متاسفانه از طریق برخی رسانه ها شرایط طوری نشان داده می شود که دستگاه قضایی موافق این مصوبه بوده است.

رئیس دیوان عدالت اداری در پایان با اشاره به اینکه قوه قضائیه و جامعه قضایی کشور همواره در سنگر قضا پای کار بوده و هیچ سستی و کم کاری در این زمینه نداشته و نخواهد داشت، گفت: با توجه به همه نقدهایی که وجود دارد ما تابع قانون هستیم و امیدواریم این مصوبه در شورای نگهبان مورد بررسی عالمانه واقع شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 6
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۷:۴۹ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۷
    3 0
    این قضاتی که ما تجربه کردیم، بله! و به بهتر اینکه تعلیق یا بازنشسته!
  • علی IR ۱۸:۴۸ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۷
    3 0
    فعالیت این قشر بعد از بازنشستگی باید ممنوع بشه..کاملا ضمینه ساز فساده
  • مدادچى IR ۲۰:۲۵ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۷
    2 0
    شركتهاى عملا بزرگ و معتبر مثلا توليد كنندگان شوينده هاى خانگى، غذايى، بهداشتى، برج سازان، كارخانجات صنعتى مثلا سيمان، بافندگى و ... وقتى ميخواهند يك همكار استخدام كنند هرگز و در هيچ شرايطى به مدرك تحصيلى اكتفاء نميكنند حتما با [ مصاحبه و دقت زياد ] فرد يا افرادى را انتخاب ميكنند كه توانا باشند.
  • IR ۲۰:۲۹ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۷
    2 0
    بر این اساس که ما تمام رویه های حقوقی دنیا را بر عکس اجرا می‌کنیم بدون استثنا در نظامات معتبر حقوقی دنیا وکیل قاضی می‌شود نه برعکس تحقیق کنید
  • ايرانى IR ۲۰:۳۲ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۷
    2 0
    چه اشكالى دارد ؟ سواد دارد تجربه هم دار. امتحان ميدهد قبول ميشود ا
    • قماش چى IR ۱۵:۲۱ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۹
      1 0
      كاملا درست است. سختى براى كسانى است كه درست و حسابى درس نخواندند بارى بهر جهت مدركى بدست اوردند و نتوانستند كار دولتى بگيرند از اينها فراوان داريم خوشبختانه بر كسى هم پوشيده نيست

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس